Topplaceringer til Silkeborg Kajakklub ved åbningen på maratonsæsonen

Silkeborg Kajakklub fik en lang stribe af topplaceringer ved sæsonens første maratonstævne Nordic Open maraton i Maribo i weekenden den 27. og 28. april.

Jeanette Løvborg stillede op i både K1 og i K2, og roede to flotte førstepladser hjem. I lørdagens K1 løb vandt Jeanette Løvborg Dame K1 seniorklassen foran klubkammeraten Annemia Pretzmann, der samtidig var hurtigste Dame U23. På 4. pladsen og som 2. bedste Dame U18 kom Katrine Græsbøll Christensen. Dvs. at Silkeborg Kajakklub tog 3 af de første 4 pladser i Dame K1. I søndagens K2 løb dannede Jeanette Løvborg K2 med OL deltageren Henriette Engel Hansen. De 2 viste flot roning og vandt i suveræn stil, langt foran de øvrige deltagere i Dame K2 klassen.

I Herre K1 vandt OL deltageren Rene Holten Poulsen, men det var en positiv overraskelse at han fik hårdest modstand af U18 talentet Casper Pretzmann fra Silkeborg Kajakklub. Casper Pretzmann var med andenpladsen hurtigste Herre U18 K1. På en samlet 5. plads og som nr. 2 i Herre U18 kom Mads Brandt Pedersen. I Herre U16 K1 blev Jonathan Dagnæs nr. 2, og i Herre Masters 35+ vandt Brian Nymann. I søndagens K2 løb var det igen de unge U18 talenter der viste flot roning. K2 løbet blev vundet af Rene Poulsen og Martin Larsen, men på andenpladsen var det igen Casper Preetzmann der i K2 løbet roede sammen med Morten Graversen. På den samlede 4. plads i K2 og som nr. 2 blandt U18 kom Mads Brandt Pedersen og Sebastian Søndergaard.

NOM Casper og Morten.jpg