Silkeborgs roere klarer sig rigtigt flot i Bagsværd

Copenhagen Spring Regatta er i fuld gang og hele lørdagen har der været indledende heats, og semifinaler.

Alle Silkeborgs roere har gjort det rigtigt godt, og resultatlisterne taler deres tydelige sprog. 

http://www.lyngby-kanoklub.dk/  (resultater)

Imorgen søndag er der så finaler fra morgenstunden, og her er der stor deltagelse af Silkeborgs roere, og læser man dagens Midtjyllands Avis kan man læse Cheftræner Finn Papes vurdering inden stævnet.

Om han bliver meget klogere, må tiden vise, men noget kunne tyde på at han nok får ret i de fleste påstande.

Søndag kommer der også mandskabsbåde på vandet, altså K2 og stævnet afsluttes med et par K4 løb. Spændende dag venter, og til jer, der ikke er i Bagværd kan vi melde om høj solskin og kold vind. På tilskuerpladserne fylder Silkeborg tilhængerne også meget.