Fælles arbejdsdag i klubben

Fælles arbejdsdag i klubben, en kæmpechance for dig!!!!!

Foråret er over os igen. Der er bestilt godt forårsvej den 27 april fra 10 til 14

Klubber trænger til en forårsrengøring og det er på tide at lave et fællesarrangement, som giver en chance  møde andre end dem du plejer at ro med - eller finde nogen at ro med, hvis du mangler en makker eller to. Samtidigt giver du dit bidrag til at vi holder det pænt i klubben. Vi er jo ikke et fitnesscenter.

Der er nok at tage fat på selv om vi har fået hjælp til nogle opgaver.

Oprydning, feje blade sammen,  vask af vinduer, rensning af fliser, rengøring af både med videre. Mød talstærkt op så klarer vi rigtig meget på to timer og slutter af med en fælles frokost og rotur hvor alle K2 ere er på vandet. 

Meld jer til på listerne på opslagstavlen, så vi har overblik over hvor mange der skal have frokost.

På husgruppens vegne

Karsten Bjørnholt