Træningslejr i Frankrig - nu med video

Nicolaj Blach, Emil Noe, Jeppe Jensby, Christian Karlskov, Casper Pretzmann, Morten Graversen, Mads Brandt Pedersen har i løbet af de første 4½ dage trænet i alt: 10 x kajak, 1 x vægt, 1 x cirkel og 1 x løb på forårstræningslejren i Le Temple sur Lot i Sydfrankrig.

Vejret har skiftet meget de første 4½ dage. Vi havde f.eks. 8 grader, regn og blæst i søndags, hvorimod vi har havde 14 grader, solskin og vindstille tirsdag. 

Kajaktræningen har bestået af både lange ture, som f.eks. 25 km. langtur i I-2, onsdag formiddag, og træningspas med forskellige længder af distancetræning fra 1.000m. intervaller helt ned til 50m. intervaller i alle intensiteter imellem I-3 og I-6. Distancetræningen bliver roet på 1.000m. banen.  

Under flere af turene har en herre i en grøn og sort kajak hilst på flere af os. Han virkede bekendt, og da der stod Yurenia på ryggen af hans vindvest, vidste vi hvem han var.

Aleh Yurenia.jpg

Se video fra de førstre par dage