Træningslejr i Frankrig

Nicolaj Blach, Emil Noe, Jeppe Jensby, Christian Karlskov, Casper Pretzmann, Morten Graversen, Mads Brandt Pedersen og træner Finn Pape er i fuld gang med forårstræningslejren i Le Temple sur Lot.

Vejret har de første par dage været omkring 10 grader og skiftende mellem solskin, overskyet og regnbyger. Træningsvandet er floden Lot der er ca. 100 meter bred, og næsten uden strøm. Et sted på floden er der markeret en 1.000m. træningsbane med bøjer for hver 50 meter. Til trænerne er der 10 fods plastjoller med 10 hk motor.

På første hele træningsdag, søndag den 17. marts, blev der padlet 15 km. om formiddagen, og 12 km. plus en løbetur om eftermiddagen.

Til hver frokost og aftensmad har der været: forret, hovedret og desert, samt brød og ost. Derudover er der frugt til at tage med til mellemmåltider. 

Le Temple 1.jpg

Udover KC Silkeborg træner pt det tyske ro-landshold, det Hviderussiske og det Kazakstanske kajak-landshold, samt Neumünster Kanuclub i Le temple sur Lot i uge 12. Hvem der yderlig kommer i uge 13 og 14 ved vi ikke.

Der er mulighed for indkøb i en lille døgnkiosk 100m. fra træningscenteret, i et stort supermarked ca. 4 km. væk, eller i Villeneuve sur Lot ca. 9 km. væk. I mindre omfang kan der lånes cykler af træningscenteret. 

Værelserne er lidt simple, og af vandrehjems standard. Der er f.eks. toilet på gangen, men håndvask og 1 eller 2 brusere på værelserne. Der er også en fælles tv stue med 42 tommer tv.