Ny sponsoraftale

Lantmännen Unibake er en førende international bagerikoncern med ekspertise inden for frosne og friske bageriprodukter til foodservice- og detailmarkedet. 
Vi løser bageribranchens fremtidige udfordringer og sætter nye standarder for brødets muligheder. 
Bag det hele ligger et ønske om at bage glæde til alle. Vi har 3.800 medarbejdere i 18 lande og en årlig omsætning på 5,8 milliarder kroner.

Vores produkter

Vores produkter er friskbagte, når kunden har brug for det. Med et bredt sortiment af brødprodukter, fastfood, wienerbrød og croissanter har vi noget at byde på til ethvert måltid og enhver lejlighed. 
Det er vores mål at gøre brød til en lønsom forretning for vores kunder ved at tilbyde produkter af høj kvalitet og gennemtænkte løsninger, der altid bygger på en bæredygtig tankegang og opfylder de højeste standarder for fødevaresikkerhed.

Vores bagerier
Vi driver topmoderne bagerier i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Polen, Belgien, Tyskland, Rusland, Storbritanien, Ungarn og USA. Vores hovedkontor ligger i Danmark.

Unibake Bitmap high resolution (300dpi - JPEG).jpg

Vores brands
Vores internationale varemærkeportefølje omfatter bl.a.: HattingSchulstadSchulstad Bake-OffSchulstad Royal Danish PastryPastridor og Paaskebrød.

Vores ejere 
Lantmännen Unibake ejes af 35.000 svenske landmænd via Lantmännen-koncernen, som har mere end 10.000 medarbejdere i 22 lande samt en omsætning på 38 milliarder kroner.  Lantmännen er en af Nordeuropas største koncerner organiseret i fire divisioner; landbrug, maskin, energi og fødevareproduktion. Lantmännen Unibake er således en del af fødevaredivisionen, som i Danmark også omfatter Danpo (kyllingeprodukter) og Cerealia (varemærker som Kornkammeret, AMO, AXA) 

Lantmännen Unibake  tager ansvar for fødevareproduktionen fra jord til bord. Det betyder, at virksomheden kendetegnes af en dyb omsorg for naturen og en stor respekt for dens ressourcer og råvarer.