Information om Nordskovejen under anlægsfasen

Kære Medlemmer i Silkeborg Kajakklub

Lige om lidt bliver der taget første spadestik til Nordskovvej 25. september 2018, men allerede mandag 17. september går de i gang med forberedelserne til den kommende vej.

Her er lidt info kort fortalt hvad er kommer til at ske:

En del af Tranevej spærres for bilister
Mandag 17. september 2018 bliver en del af Tranevej spærret for bilister på stykket mellem Hjejlevej og daginstitutionen Bakkegårdens parkeringsplads. Vejstykket bliver brugt af entreprenøren i forbindelse med byggeriet. Bilister kan komme rundt via Spættevej, Høgevej og Rylevej. Cyklister og gående kan fortsat komme forbi ved den afspærrede vej.

En del af Gjernstien spærres
Mandag 17. september 2018 bliver Gjernstien spærret lidt efter broen over Remstrup Å til stitunnelen mellem Lillesø og VIA University College. Gående og cyklister kan i stedet benytte cykelstien på Århusvej eller skovvejen, som løber parallelt med Gjernstien. Fra Gjernstien vil der både være adgang til Århusbakken ved broen over Remstrup Å og via tunnelen mellem Lillesø og VIA University College.

Stibroen over Remstrup Å lukkes
Henover vinteren begynder arbejdet ved broen over Remstrup Å. Stibroen vil derfor blive lukket i en længere periode. Adgang over åen for gående, cyklister og andre vil derfor foregå via Havnen.

Ændring af busruter, trafik på Sejsvej og trafik på Remstrup å
Byggeriet af Nordskovvej påvirker i første omgang ikke busdriften, trafikken på Sejsvej eller trafikken på åen, men i løbet af byggeperioden vil der komme ændringer. Der vil blive informeret om disse ændringer senere i byggefasen.

Du kan finde mere info om Nordskovvej på Silkeborg Kommune hjemmeside, som vi vil opdatere løbende.

Venlig hilsen

Rune Dreier Kristensen

Formand Silkeborg Kajakklub

M: 24 88 39 45

H: www.silkeborg-kajakklub.org

F: www.facebook.com/SilkeborgKajakklub/

Silkeborg-roer vandt VM Thorbjørn Rask vandt fornem titel med imponerende indsats

Silkeborg Kajakklub har fået en verdensmester i kajak-maraton.

Det blev en realitet torsdag aften, da Thorbjørn Rask vandt titlen i enerkajak ved verdensmesterskaberne i maraton i Portugal.

En rask beslutning om at prøve at sætte nogle af konkurrenterne allerede på første overbæring efter to af løbets seks omgange, viste sig at være den helt rigtige beslutning.

Hverken europamesteren Ronan Foley eller EM-bronzevinder Vince Petro fra Ungarn kunne følge EM-sølvvinderen fra Danmark, der hurtigt etablerede et forspring på syv-otte længder. Herfra så Silkeborg-roeren sig ikke tilbage og holdt med et højt tempo forfølgerne bag sig resten af løbet til en imponerende VM-guldmedalje.

På den sidste overbæring før den korte finalerunde vidste Thorbjørn Rask, at VM-guldet var hjemme og rakte pagajen op i triumf foran det tiljublende publikum.

 Dato for årets frivllighedsfest i SK.

Alle Jer der har udført frivilligt arbejde i klubben indbydes til fest i SK lørdag aften den 6. oktober.

Igen i år vil vi bestyrelsen gerne sige tak for det arbejde I lægger i klubben med en fest med god mad og hyggeligt samvær.

Nu har I datoen. Der bliver senere hængt en tilmeldingsliste op i klubben som vi plejer, hvor vi håber alle der har udført frivilligt arbejde i klubben vil melde sig på.

Så reserver nu datoen i kalenderen. For vi håber jo at se så mange som muligt.

På bestyrelsens vegne

Åbent Hus på Søndag: Søsportenshus

På søndag den 12. august holder Søsportens Hus åbent fra kl. 10-14. Kom og oplev huset og møder de klubber der er aktive med de tre foreninger: Sup- og Surf klubben, Roklubben og Kajakklubben. Her kan alle komme forbi og opleve Outdoor og prøve en kajak, robåd eller et Sup board.

Klubberne åbner op for at alle kan få en smagsprøve på de foreninger i Silkeborg, der er aktive på vandet. Silkeborg er Danmarks Outdoor hovedstad og det betyder, at alle skal have mulighed for at komme tæt på og prøve en af de spændende sportsgrene.

Mød derfor op mellem 10-14. Få en kop kaffe, køb en pølse eller sodavand og få en oplevelse for livet fra Søsportens Hus i langsøparken.

Vel mød i Langsøparken, Sølystvej 111.

 

Tour de Gudenå 2018 - Tilmelding

Vil du deltage i TDG 2018, skal du tilmelde dig på TDG hjemmesiden her: http://www.tourdegudenaa.dk/tilmelding-2/

Du skal selv betale og hvis du tilmelder dig inden 15. august og angiver at du er fra Silkeborg Kajakklub, kan du få kr. 250,- refunderet ved at indsende kvitteringen til vores kasser, via mail.

U14 og U16 roer kan få hele deltagergebyret (kr. 300,-) refunderet. 

Tilmelding til Silkeborg Regatta 2018

I weekenden den 7.-8. juli afholdes Silkeborg Regatta 2018. I lighed med tidligere, så er der 200m, 500m, 1000m, 2500m og short-track-stafet på programmet. 

Du kan finde mere information her:
https://silkeborg-kajakklub.org/silkeborgregatta2018

Link til invitation:
https://static1.squarespace.com/static/50d5c43ce4b0e383f5b1e2d4/t/5a983d61085229ea1621cb02/1519926629304/Invitationsfolder_web%2C+SR18.pdf
 

Du kan tilmelde dig på opslagstavlen i klubben eller sende en mail til tilmelding@silkeborg-kajakklub.dk

Officials og hjælpere til Silkeborg Regatta 2018

Selvom de nordiske maratonmesterskaber ikke ligger langt væk, så er vi alligevel værter igen, når Silkeborg Regatta 2018 afholdes den 7.-8. juli på Silkeborg Langsø.

Vi får brug for rigtig mange hjælpere igen. Der hænger et opslag i klubben, hvor man kan skrive sig på. Du kan også sende en mail til lrsdmgrd88@gmail.com med de tidspunkter, hvor du har mulighed for at hjælpe.

Vi ses ved Søsportens Hus den 7. - 8. juli

1.png
2.png
3.png