Billedgalleri

Kajakekspeditionen: Slesvig på tværs - fra Kiel til Tönning via Rendsburg ad Kielerkanalen og Eideren Vi var 18 fra Silkeborg kajakklub som på de 4 dage i Kristi himmelfartsferien 2019 roede 138 km.

Kongensbro Classic 2018 - 1. dec Mødtes lidt før 9.00 i klubben, hvor nogle gjorde klar til afgang: havkajakker som påregnede at være lidt langsommere end de hurtigere (!) turroere, som drog af sted ca. 9.30. Vi var advaret om problemer nede ved havnen, hvor der dels var meget lavvandet, dels muligvis indhegning i forbindelse med de mange projekter på Søtorvet. Derfor var Asta m.fl. taget over i Søsportens hus og startet ekspeditionen ud derfra. Vi mødtes ca. 2 timer og 3 kvartér senere ude ved Kongensbro efter en dejlig tur med rigtig fint vejr: ingen blæst, ingen regn, og undervejs kom solen også frem. Med god medstrøm og god fornemmelse for strømhvirvlerne kom vi alle godt frem, uden vandfald. Bådene kom på de ventende trailere, og så stod Torben klar med kakao med rom. Det lunede! Rigtig fint. Tilbage i klubben stod Tommys Heidi og Hanne klar med æbleskiver og Glögg. Og så gik snakken da også derefter. Dejligt at så mange kunne være med, ja 21 endte det med, som var med, inkl. Stig og Charlotte som vi mødte, da de var på vej tilbage til klubben ad vandvejen - som om de ikke kunne få nok!

Tur til Vejle fjord og Asvig mellem Juelsminde og Horsens fjord - onsdag-torsdag den 24.-25. okt. 2018 Vi roede ud fra Kano- og Kajakklubben Vejle Å´s nye klubhus, som vi startede med at få en rundvisning i. Der var masser af vand i åen, så det var lidt vanskeligt at komme tørskoet ud på broen. Havde lokale kræfter til at tage med os på sightseeing i havnen, hvor vi så Vejles anden kajakklub, Den flydende kajakklub, Olafur Eliassons flotte bygning samt Bølgen, et iøjnefaldende boligbyggeri. Roede herefter ud langs nordsiden af fjorden, over fjorden ved Munkebjerg og tilbage til klubben langs sydbredden. Senere på eftermiddagen tog vi en tur op i åen - og derefter blev der hygget i klubhuset med suppe og andet godt. Overnatning på gulvet i opholdslokalet og kondirummet. Næste morgen af sted til Rosenvold, hvor Tommy fremviste sin lille klub der holdt til i en container og nybygget klubhus. Dagens roning blev forlagt til Asvig mellem Juelsminde og Horsens fjord, som gav pænt læ for en kraftig vind på nok 10 m/sek.

Fuldmånetur tirsdag den 25. sep. 2018 kl. 17.30-22.00 - De små fisk og rundt om Borreø

Tur til Mariager fjord lørdag-søndag 25.-26. aug. 2018 - med start i Hobro, via Mariager til Hadsund, hvor vi overnattede i Ro- og kajakklubben. På andendagen videre ud mod Kattegat og tilbage til Hadsund.

Sommerturen til Limfjorden lørdag den 28. juli - fredag den 3. aug. 2018:

Begynderturen Ry - Klostermølle ved Mossø t/r 16. juni 2018:

Morsø Expeditionen / Morsø Rundt fre-lør-søn den 1.-3. juni 2018:

Weekendtur til Slien, Mysunde, Slesvig, Arnis, Kappeln og Hedeby 19.-21. august 2016:

Sommerturen til Åsnen i Sverige lørdag den 30. juli - lørdag den 6. august 2016:

 Begynderturen til Klostermølle lørdag den 18. juni 2016:

 Tange å Explorer - kajaktur Kjellerup-Silkeborg med overnatning i Kongensbro den 5. - 6. maj 2016: